Een oersterke buitenkeuken van hout en staal

Omringd door vrienden of familie leg je het vlees op de barbecue, bereid je een borrelplank voor of mix je cocktails in elkaar. Plotseling valt er een Hollands buitje uit de lucht. Knus schuilend onder de houten luifel kletst iedereen verder en ga jij ongestoord door met het bereiden van de maaltijd. Met de Coccolare buitenkeuken is buiten koken nog nooit zo leuk en ontspannen geweest.

Een tuinfeest of borrelavond organiseer je met de intentie om te verbinden met je geliefden. Toch heb je aan het einde van de avond bijna niemand gesproken of gezien. Je stond binnen in de keuken al het lekkers voor te bereiden. Dat is niet de bedoeling, dachten we bij Coccolare. We ontwikkelden een oersterke Brabantse buitenkeuken, zodat je geen moment meer mist van jouw tuinfeest, borrelavond, cocktailparty of diner. Met onze buitenkeuken blijf je een keukenprins of -prinses, maar wel in gezelschap van vrienden of familie.

Buitenkeuken met luifel. overdekte buitenkeuken met barbecue. Big green egg BBQ.
Overdekte buitenkeuken met  Big green egg BBQ.

Buitenkeuken met BBQ of kamado

Het frame van de buitenkeuken is gemaakt van matzwart staal. Voor de kastjes en ombouw kozen we voor eiken delen. Het blad is gemaakt van watervast multiplex met betonciré. Wil je vier of vijf onderkastjes? Wil je een Kamado gebruiken? Je stelt hem helemaal naar jouw eigen wensen en budget samen. Van Big Green Egg, The bastard tot Kamado Joe of Boretti. Je koopt ze via Coccolare en wij plaatsen er perfect passend in.

De keuken is op alle vlakken gebruiksvriendelijk ontworpen. De kraan sluit je aan op een tuinslang en het afvalwater wordt opgevangen in een jerrycan. De houten luifel tegen zon of regen, zet je met een vloeiende beweging omhoog. Aan het einde van de dag klap je de luifel dicht en blijven al je accessoires 100% droog.

Met onze buitenkeuken met overkapping heb je alle tijd om te genieten in alle seizoenen van het jaar. Bekijk de buitenkeuken en de specificaties hier.

 

Buitenkeuken met luifel. overdekte buitenkeuken met barbecue. Big green egg BBQ.
Buitenkeuken met overkapping. Big green egg.
Buitenkeuken met overkapping
Buitenkeuken met overkapping