Altijd in verbinding met een buitenkeuken op wielen. Terwijl je het vlees voor de barbecue snijdt, de pizza’s in de oven stopt en een cocktail inschenkt klets je bij met vrienden en familie. Dat doe je allemaal in de tuin, genietend van de gezelligheid en het buitenleven. Plotseling verplaatst iedereen zich naar een plek waar de laatste zonnestralen van die dag door de bomen vallen. Blijf je alleen achter? Natuurlijk niet! Zonder problemen rijd je jouw Coccolare buitenkeuken achter ze aan.

 

Buitenkeuken op wielen. Verrijdbare buitenkeuken van hout en staal.
Buitenkeuken op wielen.

Een verrijdbare buitenkeuken

Deze situatie komt je vast bekend voor: je geeft een tuinfeestje voor vrienden en familie. Jij staat in een hoek al het lekkers voor te bereiden. De gasten verplaatsen zich, met de zon mee door de tuin, steeds verder van jouw vaste plek vandaan. Je vangt flarden van gesprekken op, maar de echte verbinding is weg. Dat moet anders, dachten we bij Coccolare. We ontwikkelden een verrijdbare buitenkeuken. Genieten van het gezelschap van je familie of vrienden, terwijl je iets lekkers voor ze maakt. Hoe fijn is dat?

Buitenkeuken op wielen met bbq

Onze buitenkeuken op wielen gebruik je zoals jij wilt: met een pizzaoven, Kamado, grillschaal of als borreltafel. Het werkblad is groot genoeg om volledige maaltijden of borrelplanken op voor te bereiden. De open vakken bieden ruimte voor houtopslag of een voorraad hapjes en drankjes. Twintig keer heen en weer lopen op een avond is door deze keuken verleden tijd. Wil je een Kamado gebruiken? Je stelt hem helemaal naar jouw eigen wensen en budget samen. Van Big Green  Egg, The bastard tot Kamado Joe of Boretti. Je koopt ze via Coccolare.nl en wij plaatsen er perfect passend in.

Ooni Karu pizza oven op verrijdbare buitenkeuken Coccolare

Ooni Karu pizza oven op verrijdbare buitenkeuken Coccolare

Buitenkeuken op wielen van hout

Voor deze buitenkeuken gebruiken we enkel oerdegelijke materialen. Het frame van de buitenkeuken op wielen is gemaakt van matzwart staal  (60x60mm kokerprofielen).
Voor de kastjes en ombouw kozen we voor eiken delen. Het blad is gemaakt van Belgisch hardsteen. De keuken is verrijdbaar door de gietijzeren zwenkwielen met rem. Deze wielen kun je ook vervangen door luchtbanden.

De Coccolare verrijdbare buitenkeuken draagt op een multifunctionele manier bij aan gezelligheid, verbinding en warmte. Bekijk de verrijdbare buitenkeuken en de specificaties hier.