Je vermoedt denk ik al waar de inhoud van deze blog naartoe gaat. De champagne is ontkurkt en de vlaggen hangen uit. Coccolare outdoor living is gelanceerd. Nu kunnen we er echt mee aan de slag, wat een avontuur! Graag nemen we je even mee terug in de tijd naar een warme zomerdag in 2019.

Zo ontstond de droom
Vorig jaar droomden mijn man Martijn en ik tijdens een mooie zomerdag weg op onze schommelbank. We dachten terug aan een bijzondere reis door Scandinavië, waar we geïnspireerd werden om meer te genieten van het buitenleven. Genieten heeft sowieso altijd met hoofdletters een rol in ons leven gespeeld. Dat is waar het leven, volgens ons, voor bedoeld is. Op die schommelbank stelden we onszelf de vraag: waar worden we nu echt blij van? Het antwoord was snel gevonden: een bijzondere buitenbeleving creëren waardoor we bijdragen aan verbinding en geluksmomentjes. Wij zijn namelijk door de tuinmeubelen die Martijn als timmerman zelf maakte veel meer gaan genieten van het leven.

De droom die uitkomt
Op een zomeravond gezellig met vrienden en familie buiten dineren aan de robuuste eettafel. Met het gezin bij het knisperende vuur in de tripi genieten van de herfst. Gewikkeld in zachte dekentjes, muziekje en warme chocolademelk erbij. De dag beginnen op de schommelbank met een lekkere kop koffie in het ochtendzonnetje. Dit soort waardevolle genietmomentjes gunnen we iedereen. We gingen op zoek naar getalenteerde ambachtslieden die deze droom met ons delen en zo ontstond Coccolare.

Producten voor levensgenieters
Met verschillende ambitieuze (Brabantse) ontwerpers en makers hebben we onze krachten gebundeld om de ideale buitenbeleving te creëren. Tuinmeubelen die zorgen voor verbinding, gezelligheid, liefde, warmte, rust en magische momenten in het leven. Geen machinewerk, maar met de hand gemaakt en daardoor altijd uniek. Producten van 100% natuurlijk materiaal die bijdragen aan de circulaire economie, want dat is hard nodig. En door innovatieve details geniet je 365 dagen per jaar, zonder gesleep met kussens of zware meubels, van jouw tuin.

Tijd voor champagne
Dat we Coccolare nu in zo’n speciale tijd lanceren hadden we vorig jaar echt niet verwacht. Het is onze wens om met Coccolare bij te dragen aan meer verbondenheid. Die wens voelen we nu nog sterker. Vanaf vandaag zijn de eerste tuinproducten te koop op onze website. Het begin van een bijzondere collectie die jou stimuleert te genieten van het leven. If not now, then when…toch?

Neem HIER snel een kijkje naar wat Coccolare aanbiedt om jouw droom uit te laten komen. Van een verrijdbare buitenkeuken tot een waterdichte loungebank: we zijn niet voor niets het outdoor living merk voor de echte levensgenieter.


Proost op het leven 

Dans de hele nacht
Probeer altijd te genieten
Je bent zo mooi als je lacht

 

Liefs, Patty

Hoor graag van je 🙂
-> instagram.com/patty_de_vaan, of via
-> Linkedin

Patty de Vaan_Coccolare outdoor living. Luxe tuinmeubelen, buitenkeuken en tuinaccessoires.