Klantenservice

Zodra jij een bestelling plaatst bij Coccolare outdoor living wordt het meubel met liefde en aandacht in onze eigen werkplaats voor je gemaakt. Wij doen altijd ons best om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Doorgaans wordt de bestelling binnen 2-3 weken na betaling geleverd.

Omdat wij kiezen voor een zorgvuldige levering werken wij samen een vervoersbedrijf die met de benodigde voorzichtigheid de meubelen bij je levert. Wij nemen altijd eerst telefonisch contact op om een afleverafspraak te maken. Levering vindt plaats tot aan de stoeprand, wat betekent dat de zending aan de straatkant wordt uitgeladen. Indien er sprake is van een verharde oprit waar de transportbus op kan rijden worden de meubelen daar uitgeladen en direct naast de transportbus afgeleverd.

De kosten voor bezorging zijn afhankelijk van product en afstand, op de betaalpagina van de webshop worden de kosten voor je berekend.

Wil je dat de meubelen geplaatst en/of geïnstalleerd worden in je achtertuin, dan kun je voor deze extra service kiezen op de bestelpagina.

Binnen 14 dagen na ontvangst is retourneren geen probleem, mits aan de voorwaarden van herroeping wordt voldaan. Deze voorwaarden vind je in onze algemene voorwaarden en als bijlage van je bestelbevestiging.

Download de voorwaarden en het retourformulier.

Bij ons kun je betalen in een beveiligde omgeving met iDeal, Creditcard of je kunt de factuur betalen via online bankieren bij je bank. Als je hebt aangegeven dat je de meubelen bij ons komt ophalen, dan kun je ook contant betalen. De meubelen worden pas geproduceerd, zodra de betaling binnen is.

Met onze meubelen willen we je juist extra laten genieten van het leven. Dat is onze missie en daar besteden we veel aandacht aan! Ben je niet helemaal blij met ons, met de meubelen of onze service? Laat het ons weten. 

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt natuurlijk de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten

Uiteraard is het ons streven om je een perfect product af te leveren. Omdat het om natuurproducten gaat en het allemaal eigenhandig door ambachtslieden gemaakt wordt bestaat er een kans dat iets niet helemaal geleverd is volgens wens. We zullen altijd proberen dit naar wens op te lossen. Stuur een e-mail naar  info@coccolare.nl (het liefst met foto’s). We geven dan binnen vijf werkdagen een inhoudelijke reactie met wat we voor je kunnen betekenen.

Ben je wel blij met ons, de meubelen of onze service? Laat het ons dan ook weten! Een foto van jouw ultiem genietmomentje maakt onze wereld ook een stukje mooier!

Vervaardig of verkoop jij producten die perfect passen bij het Coccolare-gevoel? Neem dan contact met ons op. Ook als je gecharmeerd bent van onze meubelen en ze graag wil verkopen. Dan kunnen we bespreken of er mogelijkheden zijn om samen te werken.