Martijn en Patty de Vaan
Martijn en Patty de Vaan

Op een zomeravond gezellig met vrienden en familie dineren in de tuin. Lekkere hapjes op de BBQ, een borrelplank en goed glas wijn.
Een rustmomentje voor jezelf terwijl de vroege zomerzon je gezicht verwarmt. Dat is Coccolare.
En wij, wij zijn Martijn & Patty de Vaan. Samen met verschillende gepassioneerde ontwerpers en makers bundelen wij de krachten om de buitenbeleving te creëren waar jij van droomt.

Martijn is timmerman in hart en nieren. Vanuit zijn machinaal timmerbedrijf maakt hij houten kozijnen, ramen en deuren. Dat is zijn vak, zijn specialisme.
Kozijnen zijn altijd maatwerk, maar de vervaardiging is vaak hetzelfde. Zijn creativiteit kan hij vooral kwijt in in het ontwikkelen en maken van meubelen. En als echt buitenmens zijn dat al snel buitenmeubelen geworden.
De tuinmeubelen die hij maakt hebben allemaal iets innovatiefs waardoor je ze 365 dagen per jaar kan gebruiken. En natuurlijk hanteert hij dezelfde kwaliteit in duurzaamheid (levensduur) en kwaliteit als bij de kozijnen.

Martijn: “Het is geen massawerk waarin we met machines gevoelloos product na product produceren. De tuinmeubelen worden in eigen werkplaats ontworpen en vervaardigd. Elk onderdeel hebben we in handen gehad. De meubelen dragen er aan bij dat jij kan genieten van het buitenleven, op jouw manier.

Patty heeft communicatiewetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en heeft inmiddels al 16 jaar ervaring in Marketing & Communicatie. Patty: “Om mij heen zie ik zoveel ambachtslieden die de mooiste producten maken. Met veel passie ontwerpen en maken zij unieke meubelen waar de kwaliteit en design vanaf spat. Voor de marketing & communicatie om de meubelen heen voelen zij vaak wat minder passie ;)”
Bij Patty is het juist andersom, zij is niet zo handig, maar zij is wel fan van de meubelen en wil dat graag met iedereen delen. Daarom hebben zij besloten om samen een label op te zetten onder de naam Coccolare. Waar ambacht, kwaliteit en innovatie bij elkaar komen.

Ben jij op zoek naar maatwerk, of naar een meubel die we nog niet in de webshop hebben staan? Wil je net even iets anders? Stuur ons een berichtje, we denken graag met je mee!