Dat wij gek zijn op het buitenleven zal duidelijk zijn. Het liefst leven wij 365 dagen per jaar buiten.  Maar tegelijkertijd houden wij niet van kou, regen en wind. Daarom maken wij gebruitk van producten en meubelen in onze tuin, die het ons mogelijk maken om toch zoveel mogelijk buiten te kunnen leven. En al die producten, waar wij zelf 1000% achter staan verkopen wij in onze shop. En de producten van Stoov staan echt heel hoog op onze ranglijst.

Stoov verkooppunt

Het blijkt dat wij niet de enigen zijn die fan zijn van Stoov. De warmtekussens en warmtedekens van Stoov zijn zeer geliefde producten die op coccolare.nl het hele jaar gekocht worden.
Bij de feestdagen als leuk cadeautje, tijdens de koude maanden voor wat extra warmte op je bureaustoel of bank. In de zomer juist om de lange avonden buiten te kunnen verlengen.
Ze dragen altijd bij aan extra genietmomentjes. We zijn er dan ook erg trots op dat wij de producten mogen aanprijzen in onze shop!

Oplaadbare warmtekussens en warmtedekens

De producten van Stoov zijn oplaadbare warmtekussens en warmtedekens. Met behulp van een infrarood verwarmingstechnologie houden de kussens en dekens je heerlijk warm. De kussens en dekens kun je makkelijk opladen via het stopcontact, een powerbank of in ja auto/caravan. Je neemt de kussens dus overal mee naartoe. Naar je werkplek, in huis, in de tuin of op vakantie.
Stoov heeft verschillende producten, voor verschillende momenten. Uiteraard zijn allemaal heerlijk om te hebben en mee te knuffelen. Op deze pagina  bekijk je het gehele assortiment warmtekussens, warmtedekens en elektrische kruiken. De Ploov en de Big hug zijn het meest favoriet, ik licht ze hieronder toe.

Ploov; om heerlijk te relaxen

Met de stijlvolle Ploov relax je in huis, in de tuin, of op je veranda! Plaats Ploov lekker in je rug en het voelt als een warme knuffel. Optimaal genieten en ontspannen!

Coccolare verwarmd kussen Stoov ploov oker
Relaxen met Stoov Ploov

Stoov big hug; voor op je bank of (bureau)stoel

Perfect voor de koukleumen die veel tijd achter hun bureau doorbrengen. Met deze knuffelihe warmtedeken zorg je voor een comfortabele, warme stoel. Of bureaustoel. Want met deze warmtedeken zijn verstopte fleecedekens en pantoffels onde rje bureau verleden tijd. De Big Hug mag gezien worden! Zo lekker warm, dat je eigenlijk geen zin meer hebt om op te staan voor een kop koffie.
Maar de Big Hug is ook ideaal om lekker mee te relaxen op de bank tijdens een avondje Netflix bingen 🙂

Stoov big hug grijs coccolare
Stoov Big hug op je (bureau)stoel                                                      

Stoov review

Op Trustpilot zijn er momenteel meer dan 5000 reviews te lezen. En Stoov heeft 4,4 sterren (van de 5) en scoort dus ‘uitstekend’.
Ook heb ik zelf een gebruikersreview geschreven over de Big hug XL, deze lees je hier.