Kou kan echt een killer zijn voor je gezellige avondje buiten.

Wie kent het niet, die mooie warme dag waar je zo hebt genoten van de zon in je tuin. Helaas koelt het in de avond vaak af en krijg je het koud.
Als je gasten hebt, dan zit het ook niet zo gezellig met je dikke jas aan. Of als alleen je neus onder een fleece dekentje vandaan komt. Als je het eenmaal echt te koud hebt, dan is het over met de pret. Herken je dat?

Draadloze warmtekussens en warmtedekens van Stoov®

Deze draadloze elektrische kussens hebben een ingebouwd infrarood verwarmingselement. Met een kussen in je rug, of op je schoot kun je lekker lang buiten zitten! De elektrische kussens hebben drie warmteniveaus, die door op het label te klikken gekozen kunnen worden. De temperatuur is in te stellen van 34 graden op de laagste stand tot 42 graden op de hoogste stand. Ze hebben ook een warmtedeken met de naam Big Hug XL. Beter kan niet, toch?

Big hug XL Stoov
Big hug XL Stoov

Dankzij het draadloze design zijn ze makkelijk mee te nemen en overal te gebruiken. Met behulp van de USB-oplader is het mogelijk om je Stoov® op te laden, ook met een powerbank of in de auto. Door de speciale outdoorhoezen zijn de verwarmingskussens ook bestendig tegen het buitenleven. Past dat even goed bij Coccolare 😉 Maar de rose cotton knitted vind ik ook erg mooi!

Stoov ploov-45x45-knitted
Stoov ploov-45×45-knitted

Zelf neem ik de Big Hug mee op vakantie in Nederland, zodat ik buiten extra lang kan genieten van een wijntje en een goed boek. Welke koukleum kan ook wel een Big Hug gebruiken?

Bekijk hier het gehele assortiment van Stoov.
En veel succes met kiezen 🙂 Ik garandeer je dat je er ontzettend veel plezier aan beleeft in alle seizoenen!