De tuinverlichting van Philips Hue  vind ik onmisbaar buiten. Mijn tuin vind ik het meest sfeervol als de zon onder is gegaan. Want als het donker wordt is het tijd om de zintuigen te prikkelen. Mooie verlichting, warmte door vuur en dekens, sfeermuziek, geurstokjes en natuurlijk lekker eten en drinken.

Verlichting speelt een hele belangrijke rol. Licht en warmte kunnen een avond buiten maken of breken. En ik vind het belangrijk dat je licht kan aanpassen aan het sfeertje dat je wilt creëren.
Wij gebruiken in de tuin altijd de lampen van Philips Hue. De basisset heeft 3 armaturen, daarmee kun je verschillende hoekjes van je tuin uitlichten. En het zijn handige prikspots, dus je kan ze makkelijk verplaatsen.

Steek de stekker in het stopcontact en kies uit 1 van de 16 miljoen kleuren of alle tinten wit. Een rode sensuele setting, een paarse mystieke tuin of een groen rustgevend sfeertje.
Als het niet comfortabel is om buiten te zitten, dan laten we de gordijnen open, zodat we alsnog kunnen genieten van een mooi verlichte tuin.

Wij zijn er echt heel blij mee! Het draagt voor ons echt bij aan de ultieme tuinbeleving. Daarom heb ik ze toegevoegd aan de shop, als favoriet!

Je bestelt hier de tuinverlichting van Philips Hue. 
Verkoop vindt plaats door Coolblue.

When the sun goes down, light up your garden!

 

Philips Hue Lily Starter Pack Prikspot Buiten 6-Pack
Philips Hue Lily basisset Prikspot Buiten 3-Pack